3D Модели на продукти за уеб и печат

IWS Graphic Design

 

Когато имате нужда от перфектно представяне на Вашите продукти за уеб сайт или печатни материали, най-добрия и оптимален вариант е изработка на 3D модел.

Ние можем да направим 3D модел на кутии, книги и списания, брошури, хартиени торби, DVD и BD, бутилки, керамични и хартиени чаши, кенове с Вашия дизайн бързо и на достъпна цена.

Предимства

Предимствата на 3D софтуера сравнен с визуализации в графична програма са много. Като най-важна ще посочим времето за създаване. Нужни са не повече от 10 минути за да се постави Вашия дизайн на избрания 3D обект. Ако искате да направим композиция от повече обекти например 12 броя на списание, 5 филма или съчетание от различни обекти за специален промо пакет, това също става значително по-бързо от използването на графична програма като Adobe Photoshop. Готовите 3D модели могат да имат фон или да са прозрачни с включени сенки и отражения. Така лесно ще можете да ги използвате в корпоративната си комуникация без да губите излишно време да премахвате фона.

Възможности

Софтуера за 3D модели има библиотека с над 40 обекта и разновидности за някой от тях. За всеки избран модел може да се регулират размерите му, позицията, перспективата, светлината, сцената, фона и размера и вида на готовия файл. Могат да се добавят произволен брой обекти в една композиция, като всеки от тях се манипулира отделно докато се постигне желания ефект. Вашият дизайн се поставя на 3D обектите прецизно на всяка повърхонст и след като композицията е звършена се рендира в желаната резолююция. Готовия файл може да е рендиран за уеб сайт или за печатна реклама. Максималната резолюция на готовия 3D Модел е 8000 х 8000 пиксела. Може да бъде в следните формати – PNG (с прозрачност), JPG, BMP и TIFF.

Галерия с 3D модели

Софтуерен пакет

Софтуерен пакет

Кутия

Кутия

Кутия

Книга с твърди корици

Книга с твърди корици

Книга с твърди корици

Книга с меки корици

Тефтер

Каталог с допълнителна корица

Книги

Книги

Отворена книга

BD

DVD

CD

Картички

Пано

Папка

Брошура

Дисплей

Таблет

Смартфон

Хартиена торба

Бутилка

Бутилка

Бутилка

Керамична чаша

Картонена чаша

Кутия

Бележник

Кен безалкохолно

Кен бира

Как да поръчате

Можете да ни изпратите файла с готовия дизайн по е-поща или да ползвате формата за запитване. В полето за избор на услуга изберете друго, в полето за бюджет можете да попълните 0. Прикачете файловете на Вашия дизай. В полето за описание можете да въведете какъв модел искате.

Файла, който ни изпращате трябва да е в подходяща резолюция. Приемаме почти всякакви формати за дизайн, но за предпочитане е да ни изпратите PDF, TIFF, EPS, AI.

След като получим файла ще се свържем с Вас и ще уговорим допълнителнителните детайли и информацията за плащане. След получено плащане ще изпълним Вашата поръчка.

Цени

3D модел за уеб

10.00

Лева / брой

Размер до 1000 х 1000 пиксела. С прозрачен фон в PNG формат.

3D Модел за печат

30.00

Лева / брой

Размер до 8000 х 8000 пиксела. С прозрачен или бял фон в PNG или TIFF формат.

3D Композиция за уеб

 от 60.00

Лева / композиция

Размер до 1000 х 1000 пиксела. С прозрачен фон в PNG формат.

3D Композиция за печат

от 120.00

Лева / композиция

Размер до 8000 х 8000 пиксела. С прозрачен или бял фон в PNG или TIFF формат.

Всички цени са без включен ДДС. Айдентити Студио си запазва правото на промяна в цените без предупреждение.