Нашата визия

Нека да Ви представим нашия поглед за дигиталния свят. Как разбираме нашата работа и какво е важно за нас при всеки проект. Надяваме се това да Ви помогне да прецените по-добре дали сме правилния уеб партньор за Вас.

“Ако имаш 8 часа да отсечеш едно дърво, по-добре да прекараш 6 от тях за да си наточиш добре брадвата”

Този любим наш цитат отразява до голяма степен как си вършим работата. Предпочитаме да планираме внимателно, вместо да се впуснем в дивашко рисуване и програмиране, което в последствие ще се окаже грешно или излишно. И като краен резултат ще се получи хвърлени пари и усилия на вятъра, недоволство и огромен срок за изпълнение.

Качествено и бързо.

Този избор сме направили от самото създаване на компанията. Ако търсите ниски цени определно не сте попаднали на правилното място. Нашата най-ниска часова ставка е 60 лева/час. От друга страна ако Ви трябват професионалисти с много опит, които си вършат работата сте уцелили в десетката.

Свободата да се развивате е важна за нас.

Използваме стандарти и работим с широко разпространени технологии. Имаме ясна политика за авторските права. Нашето желание е да сте наш клиент заради нивото на нашите услуги, а не защото сте притиснати от специални технологии или липса на съдействие.

Дългосрочен парнтьор, а не еднократен доставчик.

Вярваме много силно в това. Когато познаваме Вашия бизнес, изисквания, клиенти, темпо на развитие е много по-лесно да Ви предлагаме оптималните решения и точните идеи.

Нашата перфектна стратегия за всеки дигитален проект

1. Създаваме уебсайт. 

С адаптивен дизайн за да изглежда добре на всяко устройство. Използваме WordPress – номер 1 платформа в света за управление на съдържанието за да се поддържа и разширява лесно. Настройваме добре хостинг сървъра. Правим оптимизация на страниците за търсачките. Оптимизираме производителността на сайта за да се зарежда бързо и проверяваме всики опции за сигурност.
2. Достигаме до потенциалните клиенти.

Реклама на клик (CPC), Маркетинг за търсещи машини (SEM) и социални мрежи (SMM), банер реклама, мейл маркетинг, офлайн реклама – намираме правилните канали за да кажем на хората, които ще купуват Вашите продукти и услуги за Вашия бизнес. Спазваме всички стандарти и нови тенденции за да направим Вашия уебсайт популярен и посетителите доволни. За този етап разчитаме на наши партньори за да се постига максимален резултат.
3. Превръщаме посетителите в клиенти.

Този етап може да продължава вечно и на практика е един безкраен кръговрат от анализи, обратна връзка, проучвания, А/Б тестове, призив към действие и ландинг страници, качествено съдържание, промени и отново. Отборната игра и добрата комуникация е в основата на добрите резултати и постигнатите цели.

Това са трите стъпки, които според нас водят до успех в дигиталния свят. Ако Ви харесват и смятате че са правилни, да минаваме напред.