Samsung Galaxy S5 е на пазара

Ето го и него. Дългоочаквания флагман на Samsung е на пазара от вчера (11 април 2014). И е невероятен. Страхотна 16MP камера, скенер на пръстови отпечатъци, свръх бърз достъп до интернет, сензор за измерване на пулса, инфраред порт, 2.5 GHz четириядрен процесор, 16 или 32GB памет, слот за карта, 145g тегло и 2800 mAh батерия. Като добавим и прахо и водоустойчив нещата изглеждат повече от добре.

Видео клип

Запази ценните моменти от твоя живот. Възможностите на камерата.

IWS Galaxy S5 Camera Auto Focus

По-бърз автофокус

Снимайте всяко движение без колебание. По-бързият автофокус Ви помага да снимате обекти в движение бързо и на фокус.

IWS Galaxy S5 Camera HDR Rich Tone

HDR (Наситени тонове)

За по ярки и наситени с цвят снимки. Можете да използвате тази опция когато снимате обекти срещу слънцето или са в сянка. Работи както за снимки така и за видео клипове. Веднага можете да видите разликата на екрана щом включите HDR.

IWS Galaxy S5 Camera Selective Focus

Избирателен фокус

Също като професионалната фотография. Селективния фокус Ви позволява да фокусирате важните неща на снимката и да замъглите обектите на фона.

Помага ти да се грижиш за здравето си

IWS Galaxy S5 Fitnes Pulse measure

Сензор за пулса. Следва всеки удар на сърцето.

Galaxy S5 е първия смартфон с вграден сензор за измерване на сърдечния ритъм. Вече можете лесно да измерите пулса си директно на телефона. Сложете показалеца си на диода под камерара и готово.

IWS Galaxy S5 Fitnes Pulse measure

S Health – Вашият персонален фитнес дневник.

Обновеното приложение “S Health” ви води през ежедневните упражнения постоянно. Поставете си фитнес цели и ги постигайте с помоща на програмата за броя завъртания на педалите на Galaxy S5 и постоянния мониторинг на Вашето състояние, изминато разстояние, изразходвани калории, скорост, пордължителност от “S Health”. Ако свържете телефона си с новия часовник Samsung Gear Fit или Gear 2 ще Ви бъде още по-лесно.

IWS Galaxy S5 S Health App

Защита от прах и вода

Създаден да издържа по-дълго и на повече приключения.

Сертифицирането на Samsung Galaxy S5 по “IP67”, го прави устойчив на пот, дъжд, течности, пясък и прах. Така ще може да бъде с Вас във всякакви ситуации.

IWS Galaxy S5 Dust and water protection

Вашия пръст е Вашата парола

IWS Galaxy S5 fingerprint

IWS Galaxy S5 fingerprint icon

Скенер за пръстов отпечатък

Сигурността на смартфона е подобрена и персонализирана. Вече можете да отключвате смартфона си и да правите много по-сигурни плащания през PayPal, като докоснете с пръст. Когато поръчвате нещо чрез услугите на Samsung, вие можете да използвате пръстовия си отпечатък вместо да въвеждате паролата на Вашия Samsung профил.

Партньорство с PayPal

В над 26 страни при официалното пускане на Galaxy S5 на пазара: САЩ, Великобритания, Ирландия, Франция, Германия, Италия, Белгия, Холандия, Люксембург, Испания, Португалия, Австрия, Дания, Финландия, Норвегия, Швеция, Швейцария, Полша, Турция, Бразилия, Аржентина, Мексико, Русия, Австралия, Сингапур, Хонг Конг.

При тестове на телефона с тази функция ще се радвам да споделите дали може да се работи с PayPal и пръстов отпечатък в България.

IWS Galaxy S5 display

Невероятна гледка

13 сантиметров Full HD Амолед екран

Невероятно жизнена гледка. Galaxy S5 Ви предлага безкомпромисно качество на картината, което само той може. Неговия  FHD Super AMOLED екран е по-ярък, по-ясен и Ви осигурява дълбока и наситена картина. Подобрения автоматичен контраст на Galaxy S5 позволява на дисплея да се адаптира бързо според промените на околната светлина. Ако сте на пряка слънчева светлина или в много осветено помещение, смартфона се грижи да настрои дисплея така че да виждате отлично и ясно. От друга страна, когато сте в слабо осветена среда, Galaxy S5 намалява интензивността на дисплея така че да не натоварва очите Ви.

Адаптивен екран. За персонализирано преживяване.

Galaxy S5 притежава напреднала технология за подобряване на картината, далеч над очакваното. Адпативния дисплей анализира колко светлина има около Вас и съдържнанието което гледате в момента и променя цветовата гама, насищането на цветовете и остротата на дисплея. По този начин ще се наслаждавате повече на Вашите снимки, камера, видео, интернет или дистанционно адаптирани точно според нуждите Ви.

Най-бързата връзка

IWS Galaxy S5 network

Усилвател при сваляне. Обединената скорост на LTE и Wi-Fi.

Ако искате да свяляте файлове супер бързо “Download Booster” технологията ви позволява да използвате едновременно LTE и Wi-Fi връзките! Трябва спешно да видите файл, включете двете връзки и използвайте приблизително 80-90% от скоростта им. На картинката са показани илюстративни данни. За България едва ли ще може да се ползва тази технология защото доколкото знам нямаме LTE мрежа (б.а.)

MIMO (Мулти-вход Мулти-изход)

Удвоени връзки, по-бърза скорост. Петото поколение на стандарта за безжични мрежи WiFi 802.11ac и 2х2 MIMO технологията в Galaxy S5, позволяват да удвоите скороста си до невиждани нива. Samsung Galaxy S5 е с две антени за приемане и предаване на безжична връзка.

Супер съхранвяне на батерията

04-Samsung-Galaxy-S5-safety_prod_1

Запазете енергия за важните неща.

Използвайте режима “Ultra Power Saving” за да съхраните батерията по-дълго и да не се тревожите повече когато чакате важен разговор. Този режим ще превключи дисплея в черно-бяло, и ще изгаси всичко излишно за да намали до минимум използването на батерията.

Цени

В брой

1240

Лева

По данни на борсата на mobilebulgaria.com

Всички оферти

Vivacom

34.90

Лева / месец

На лизинг с 2 годишен договор и планове Net&Call XXL, MaxiCall XXL и MegaCall XL

Всички оферти

Globul

34.50

Лева / месец

На лизинг с 2 годишен договор и планове GLOBUL Web&Talk 49.99; GLOBUL Web&Talk 99.99

Всички оферти

Mtel

34.90

Лева / месец

На лизинг с 2 годишен договор и план Мтел трансфер xl

Всички оферти

Материали от: http://www.samsung.com/global/microsite/galaxys5/index.html; http://www.theverge.com/2014/4/11/5600890/samsungs-galaxy-s5-smartphone-goes-on-sale-today; http://www.mobilebulgaria.com/home/; http://vivacom.bg; http://globul.bg/bg/; https://www.mtel.bg

Снимки от: Всички използвани снимки са от офицалния микросайт на Samsung Galaxy S5

0 Comments

Leave a Reply